Residence at Spring Exotica, Vadodara

Year         2016

Status     Completed

The interiors for this 4-bedroom apartment are kept simple and straightforward with a touch of personalisation. Each space is thoughtfully designed to suit the family’s requirements along with their individual preferences. The separation of the living area into a formal and informal space and a separate TV room provides scope for privacy within the home.  

 

A combination of wall panelling, textures and bold accent walls is interposed to contrast with the otherwise plain and neutral ceiling and walls. The kids’ room is characterised by bright, colourful furniture that add a dash of playfulness to the room. A photo wall just outside the bedrooms constantly refreshes happy memories of the family and acts as a key wall feature of the home.